2019-09-11 17:11:00

DOBRODOŠLICA ĐACIMA PRVACIMA

„RAŠIRILA ŠKOLA JEDRA,

ATMOSFERA ŽIVA,VEDRA.

SVEČANO JE ZA PRVAKE,

ŠKOLA IMA NOVE ĐAKE.“

Branko Radičević

 

Sa velikom radošću i uzbuđenjem danas je 15 učenika naše škole po prvi put selo u školske klupe. Sa malom tremom, velikim osmehom i još većim očekivanjima naši đaci su otvorili novo poglavlje svog života i započeli jednu novu avanturu.

Prvi dan školske 2019/2020. godine predstavnici Zajedničkog veća opština i Vlade AP Vojvodine posetili su našu školu kako bi nam poželeli srećan početak nove školske godine i podelili našim đacima prvacima školske torbe kao poklon za početak njihovog školovanja.

I ova školska godina počela je svečanim dočekom za ovogodišnju generaciju prvačića. U našoj učionici, osim roditeljskih suza radosnica, nestrpljenja i uzbuđenja, vladala je vesela i opuštena atmosfera jer su stariji učenici i njihovi učitelji potrudili da pesmom, plesom, glumom i recitacijom oteraju strah i tremu pripremivši im kratki prikladni program kako bi im olakšali prve školske korake. Poželeli smo roditeljima puno strpljenja, razumevanja i saradnje sa učiteljima, a najmlađima puno novih prijateljstava, igre i zabave, ali da u učenju budu vredni i marljivi te veoma uspešni.


Osnovna škola Trpinja